Credem in sustenabilitate si experiente memorabile

Renovatio e-charge si Mastercard lanseaza campania Credem in sustenabilitate si in experiente memorabile! prin care ambii parteneri isi doresc sa incurajeze atat mobilitatea electrica cat si platile electronice ca gest firesc zi de zi. Campania “Credem in sustenabilitate si in experiente memorabile!” se desfasoara in perioada 28 decembrie 2022, ora 00:00 – 31 martie 2023, ora 23:59 in limita a maxim 1000 de vouchere de discount in valoare de 50 lei fiecare. Campania se desfasoara in aplicatia e-charge in 3 etape, astfel:

Etapa 1: 28.12.2022 – 31.01.2023

Etapa 2: 1.02.2023 – 28.02.2023

Etapa 3: 1.03.2023 – 31.03.2023

Poti participa la campanie daca ai un cont valid in aplicatia e-charge si portofelul electronic asociat activ.

Pentru fiecare alimentare a portofelului electronic cu minim 150lei folosind cardul tau Mastercard*, primesti automat, in contul de client e-charge, un voucher de discount in valoare de 50 (cinzeci) lei. Poti beneficia de maxim 2 vouchere de discount in fiecare din cele trei etape ale campaniei.

Voucherele din campanie se vor activa saptamanal, in in prima zi lucratoare a saptamanii respective, pentru toti participantii la campanie care respecta conditiile pct.3.1 din Regulamentul Campaniei.

  • Consulta Regulamentul Campaniei si eventualele acte aditionale aici

Voucherul de discount permite o singura utilizare, la oricare dintre statiile de incarcare electrica proprietatea Renovatio din reteaua e-charge si este valabil 90 de zile din momentul in care a fost emis.

Ce inseamna voucherul de discount Mastercard?

Voucherul Mastercard este un voucher de discount virtual ce iti ofera posibilitatea de a beneficia de o reducere, in cadrul unei sesiuni de incarcare, in valoare de maxim 50lei.

Voucher de discount il primesti in mod automat, direct in contul tau din aplicatia e-charge. Acesta este valabil 90 de zile din momentul in care a fost emis.

Un voucher de discount poate fi folosit o singura data, la oricare din statiile de incarcare electrica proprietatea Renovatio din reteaua e-charge.

Voucherul de discount se aplica la finalul unei sesiuni de incarcare. In acest sens trebuie sa te asiguri ca ai suficiente fonduri in portofelul tau electronic din aplicatia e-charge pentru a acoperi costurile sesiunii pe care intentionezi sa o initiezi. Dupa finalizarea unei sesiuni de incarcare, daca contravaloarea acesteia este mai mica decat valoarea voucherului de discount (50 lei) atunci voucherul se considera utilizat integral si nici o suma suplimentara nu va fi debitata din contul tau; daca contravaloarea unei sesiuni de incarcare depaseste valoarea voucherului de discount (50lei) atunci diferenta dintre contravaloarea sesiunii de incarcare si valoarea voucherului de discount va fi debitata din portofelul tau.

Suma minima pe care trebuie sa o ai in portofelul tau electronic, pentru a putea initia o sesiune de incarcare (inclusiv folosind voucher-ul de discount Mastercard) este de 30lei. Daca estimezi ca vei depasi aceasta valoare, te rugam sa te asiguri ca ai in portofel contravaloarea sesiunii de incarcare.

Cum, cand si cate Vouchere de discount Mastercard* primesc?

Primesti un voucher de discount daca:

  • Esti utilizator al aplicatie e-charge adica esti titularul unui cont in aplicatia e-charge, ai portofelul electronic activ si
  • Ai alimentat portofelul e-charge cu minim 150lei/tranzactie folosind cardul tau Mastercard*

* La aceasta Campanie participa orice card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial), emis in Romania. Consulta lista institutiilor participante aici: https://www.mastercard.ro/ro-ro/companii/emitenti.html

Voucherele se primesc in mod automat in contul tau de client e-charge, in prima zi lucratoare a saptamanii, daca ai efectuat tranzactii eligible in saptamana precedenta.

Poti primi maxim 2 vouchere de discount in fiecare din cele trei etape de desfasurare ale Campaniei.

Cum utilizez Voucher de discount Mastercard?

  • Intra in aplicatia mobila e-charge sau in webapp de pe orice browser la adresa rnvapp.e-charge.ro;
  • Selecteaza locatia, statia si tipul de conector pe care doresti sa le folosesti;
  • Porneste incarcarea apasand "Start Charging".
  • Alege voucherul de discount pe care vrei sa il folosesti pentru initierea sesiunii;
  • Sesiunea se initializeaza;
  • Urmeaza instructiunile de pe display-ul statiei;
  • Pentru oprirea sesiunii, apasa "Stop Charging" din submeniul "Current session" din aplicatia web.